Accomodatie en de reis

Wanneer

Mei 2019

Accomodatie

Casa José Manuel

Er zijn 7 beschikbare kamers voor 2 personen in Casa Jose Manuel in de plaats San Bartolomé.

 

De kamers zijn ingericht met comfortabele bedden en hebben allemaal een eigen badkamer.

In de mooie tuin kun je heerlijk genieten van de ligbedden, de zon en het zwembad of van het overdekte terras.

 

Vliegreis

De vlucht naar Lanzarote boek je zelf. Het is de bedoeling dat je op dag 1 (zie Programma voor de datum) aankomt. Die dag hebben we geen actief programma. De aankomsttijd is dus niet belangrijk, maar probeer in ieder geval vóór het diner te arriveren. De kosten voor de vlucht zijn niet in onze prijs inbegrepen. Wij raden je aan je vlucht te boeken nadat je van De Bodycoach een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen dat de reis doorgaat. Er zijn minimaal 10 deelnemers nodig om te gaan. Het besluit valt uiterlijk 2 maanden voor vertrek.

Tips en info voor het boeken van de vlucht.

Mogelijke vertrekvliegvelden:

  • Eindhoven
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Weeze (D)

Aankomst vliegveld: Luchthaven Arrecife.

De budget maatschappijen die regelmatig vliegen naar Arrecife Lazarote zijn:

Eerder komen of later weg

Mocht je eerder willen arriveren of langer willen blijven, dan is dat aan jou uiteraard. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. De accommodatie Casa José Manuel is met onze reis beschikbaar voor 7 nachten. Als je langer wilt blijven in Lanzarote dan infomeren Angelique en Jos je graag over de mogelijkheden. Klik hier voor hun website.

Reis van en naar het vliegveld

Wij halen je op met een auto en brengen je naar de villa. Het is maar 15 minuten rijden vanaf het vliegveld. Aan het eind van je verblijf brengen wij je naar het vliegveld.

Auto huren

Als je het eiland op eigen houtje wilt gaan ontdekken, dan is het mogelijk om een auto te huren. Dit kan via internet maar het is ook mogelijk om dit bij aankomst op het vliegveld te doen. PlusCar is een partij waar wij persoonlijk goede ervaringen mee hebben. Alle kosten zijn in hun huurprijs inbegrepen, er is dus geen eigen risico.