Extra activiteiten

Cultuur snuiven en wandelen met Jos en Angélique

Jos en Angélique Driessens

Na meer dan 30 jaar als zelfstandigen op kantoor te hebben doorgebracht, waren wij toe aan iets anders. En, we wilden dat “anders” heel graag combineren met veel buiten leven.

Dat hebben we gevonden op Lanzarote. Sinds 2017 leven we nagenoeg het hele jaar op Lanzarote en in 2018 gaan we zelfs volledig naar Lanzarote emigreren.

Wat ons aantrekt hier op Lanzarote is natuurlijk in de eerste plaats het klimaat maar ook de natuur, de wandelmogelijkheden, de verscheidenheid van het eiland, de manier van leven van de plaatselijke bevolking en hun zeer vriendelijke aard.

Maar voor niets doen zijn we nog te jong.

Dus beheren wij een aantal vakantieappartementen van onszelf en voor vrienden. Erg leuk om te doen. Wat we ermee willen bereiken is dat vakantiegangers niet alleen het gevoel hebben stenen te huren, maar zich welkom voelen, en tevens ervoor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt.

Daar hoort wat ons betreft ook bij dat onze gasten informatie krijgen over het eiland: wat zijn de leuke plekjes, waar kun je prima eten, wat is leuk om te zien en wat moet je zeker gezien hebben.

Het lijkt ons geweldig om al deze informatie te delen met de gasten van Jeannet, in de vorm van excursies in kleine groepjes.

We nemen steeds een groepje van jullie een dagdeel mee, waarbij je kunt kiezen uit cultuur, natuur, activiteiten zoals wandelen, eten en drinken en een combinatie hiervan. Op die manier hopen we dat jullie de verscheidenheid van Lanzarote ontdekken en hopelijk net zo enthousiast worden over Lanzarote als wij dat zijn.

De eerste avond van jouw verblijf in Casa José Manuel komen wij je graag vertellen over de activiteiten en excursies die wij speciaal voor de gasten van Jeannet hebben samengesteld.

Massages

Door Heidi van Herpen kunnen er diversen massages worden verzorgd. Op de eerste avond van je verblijf vertelt zij je hier alles over.