Wat doen we?

Programma

In de ochtend is er onder begeleiding van Beverly, de yogalerares, ontspannende yoga en meditatieoefeningen. Gedurende deze week zal er, aansluitend op de yoga, een keer een klankschaalsessie worden gegeven.

Even een korte break en dan gaan we verder met de workshop ‘Je eetpatroon de baas’ die door Jeannet wordt gegeven. Je ontdekt je eigen kracht en doorbreekt je oude gewoonten waaronder je eet- en denkpatronen.

De rest van de dag ben je vrij om te doen wat je wilt. Misschien kies je wel iets uit het leuke excursie-aanbod dat Angelique en Jos speciaal voor ons hebben samengesteld of je maakt een keuze uit de bijzondere behandelingen, die worden gegeven door Heidi.

Rond 18.00 uur verzamelen we weer bij Casa José Manuel om gezellig de dag door te nemen, voor een aperitief of om gewoon nog een moment voor jezelf te hebben. We sluiten 5 keer deze week de dag af met een gezamenlijk diner.

Omdat je ook lekker op vakantie bent is het ook leuk om van de lokale restaurants en terrasjes te genieten. Daarom eten we niet iedere avond gedurende het verblijf op Lanzarote samen.