Workshop en Yoga

Achtergrond workshop en Yoga

Samen met de workshop en de yoga-meditatieoefeningen leer je coach van jezelf te zijn. Je gaat bewust leven in balans, waarin gezond eten een belangrijke rol speelt.

Workshop

Jeannet geeft de workshop ‘Je eetpatroon de baas’ zelf. Eerder volgde zij diverse officiële trainingen, gebaseerd op het holistische principe dat je lijf, hoofd, hart en ziel samenwerken. Het toverwoord daarin is balans. In de workshop onderzoek je al die onderdelen van jou en leer je hoe ze functioneren, niet-functioneren of solo-acties uitvoeren.

De workshop, de yoga en de meditatie geven een krachtige eerste aanzet tot het veranderen van jouw levensstijl. Als jij jouw levensstijl verandert, én je krijgt inzicht in jouw eet- en denkpatronen, dan is gewichtsverlies niet meer dan een logisch gevolg hiervan.

Jeannet biedt na de reis nazorg door middel van een groepsapp, telefonisch contact en er is een terugkomdag in Nederland voor jouw groep. Heb je in Lanzarote of Nederland behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan is het geen enkel probleem.

Yoga

Beverly Philip is geboren in 1972 in Valencia Venezuela. Vanaf haar 17e beoefent Beverly, wiens moeder yoga-lerares is, yoga. In de loop der jaren heeft zij veel yoga masters mogen ontmoeten en van hen geleerd, waaronder een opleiding in India bij Prasad Rangenekar.

In 2011 is Berverly gestart met de klankschalen en de meditatie.

De kennis die zij in de loop der jaren heeft opgebouwd op het gebied van yoga en klankschalen maken haar tot een zeer ervaren yoga master.

Yoga en meditatie

Yoga is een manier om te ontspannen. De bewegingen zorgen voor evenwicht tussen je hoofd en je lichaam.

Je leert ook hoe je met behulp van meditatie stil kunt zijn. In jezelf zodat je je gevoelens weer ervaart. Er is in ons dagelijks leven vaak zoveel aan de hand dat we afdwalen van onszelf. Zodra dat gebeurt, wordt je geleefd. Tot je beslist dat je dat niet meer wilt! Door naar Lanzarote te komen heb je bewust of onbewust besloten dat je zelf aan het roer wilt staan van je leven. Prachtig! Je mag trots zijn op die eerste stap naar bewustwording en een leven vol kracht.